2020

Rebranding Prăvălie Sergiana în  Kaufland Făgăraș, Kaufland Miercurea Ciuc și Kaufland Brașov;

Din 21 octombrie am adus Bunătățurile Ardenelești și în Afi Brașov prin deschiderea celui de-al zecelea restaurant Sergiana;

Deschiderea unei noi Prăvălii Sergiana în incinta Carrefour (Afi Brașov) și în cartierul Stupini, Brașov;

Progresiv Awards 2020 - Prăvăliile Sergiana Poiana Mărului ocupă locul întâi la secţiunea BEST INDEPENDENT RETAILER – TRANSILVANIA iar Sergiana Grup ocupă locul întâi la categoria BEST VERTICALY INTEGRATED BUSINESS;

Sergiana, cel mai iubit brand brașovean! - FWD Top 100 cele mai iubite branduri brașovene.

 

2019

Aniversarea a 25 ani de Bunătăţuri;

Deschiderea unui nou concept Prăvălie-Gastro Sergiana în Sibiu;

Deschiderea Restaurantului Stâna Turistică, în Poiana Braşov;

Bal Caritabil Sergiana "Gândește cu sufletul”!

De 5 ani, Sergiana e pe podiumul Naţional! - Gala Horeca Awards 2019. Restaurantul ardelenesc din Centrul Vechi a ocupat locul al ll-lea la categoria “ Cel mai bun restaurant cu specific românesc tradiţional”;

Deschiderea a 2 noi Prăvălii Sergiana în Făgăraș și Victoria;

Acasă la Sergiana - Ziua Porților Deschise! Numărul celor care au vizitat fabrica Sergiana de la Poiana Mărului a depășit 100;

Sergiana a fost laureată la categoria Best Food Safety în cadrul Galei Safety Awards 2019;

"Plantează în România", un proiect de suflet la care Sergiana Grup a participat alături de alți parteneri;

Sergiana a urcat pe podiumul Galei Progresiv Awards 2019 la categoria „Best local Retailer”, locul al III-lea.

 

2018

Se deschide restaurantul Sub Cetate;

Se deschid 5 Prăvălii Sergiana în: Câmpina, Sfântu Gheorghe, Ploieşti şi două în Bucureşti - Piaţa Agroalimentară (Moghioroş) şi în Halele Obor.

2017

Participarea companiei la Târgul Internaţional de Produse Alimentare de la Koln -
ANUGA, Germania;

Participarea la Târgul de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii,
viticulturii și zootehniei - INDAGRA, București;

Deschiderea a 5 Prăvălii noi în: Sibiu, Zărneşti, Hunedoara, Kaufland Braşov şi Auchan Braşov;

Număr total Prăvălii Sergiana – 54;

Camera de comerț și industrie Brașov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 8 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Restaurant Sergiana – Premiul al II-lea la Horeca Awards 2017;

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2016

La Poiana Mărului sunt utilate noi linii de ambalare! Specialităţi din gamele de şunci,
delicatesele crud-uscate şi produsele din vânat sunt de acum comercializate în variante feliate şi vidate;

În ianuarie am deschis Restaurantul La Mama Leti din Poiana Mărului, cel mai fain
restaurant de la Brașov până la Bran!

Sergiana a deschis uşile celor 4 Prăvălii din: Braşov, Ghimbav, Zărneşti şi Făgăraş;
Camera de comerţ și industrie Brașov – Topul județean al firmelor 2016 – faza
județeana ediția XXIII Brașov-2016– locul I categoria RESTAURANTE (Intreprinderi
mijlocii);

Camera de comerț și industrie Brașov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 7 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Top 50 branduri în Brașov – Restaurante 2016 – Locul I;

Restaurant Sergiana – Premiul al II-lea la Gala Food &Bar 2016;

2015

La 15 Iulie, după 8 luni de şantier, Casa Tudor şi-a redeschis porţile uimindu-i pe cei
care i-au trecut pragul. Proiectul spectaculos prin anvergură şi soluţiile arhitecturale
inedite a devenit unul de referinţă pentru Braşov;

Din 27 martie Restaurantul Sergiana aduce bunătățurile din Ardeal și în Coresi
Shopping, Brașov şi Kaufland Sibiu;

Participarea la Târgul Internațional TUTTOFOOD, Milano 2015;

Participarea la cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud-estul
Europei – CARMEXPO;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 6 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Restaurant Sergiana – Premiul al II-lea la Gala Food & Bar 2015.

2014

Lansarea producţiei în noua fabrică de nutreţuri combinate cu capacitate de 20 tone/zi- Complexul Europig, Şercaia;

Aniversarea a 20 de ani de Bunătăţuri din Ardeal;

Deschiderea a 4 Prăvălii Sergiana în: Braşov, Codlea (2 prăvălii), Kaufland Târgu
Mureş;

Sergiana Prodimpex şi-a făcut simțită prezența la ALIMENTARIA, Barcelona 2014;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul judeţean al firmelor 2014 – faza
judeţeană, ediţia XXII Braşov2014 – locul I categoria RESTAURANTE (Intreprinderi
mijlocii);

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2013

Crearea fermei de vite pentru carne şi achiziţionarea a 120 de capete cu genetică Black Angus şi 300 de capete cu genetică Bălţata Românească;

Crearea fermei din rasa de porci Mangaliţa;

Deschiderea a 2 Prăvălii Sergiana în Kaufland – Slatina şi Cluj;

Participarea la cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud-estul
Europei – CARMEXPO;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2013 – faza
judeţeană, ediţia XXI Braşov-2013 – locul I categoria RESTAURANTE (Intreprinderi
mijlocii);

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 5 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2012

Deschiderea a 4 Prăvălii Sergiana în Kaufland - Sighişoara, Sf. Gheorghe, Cluj,
Bucureşti;

Participarea la una dintre cele mai importante expoziții de inovație în gastronomie din
lume – SIAL Paris;

Camera de comert şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL pentru 20
de ani de activitate continuă – faza județeană;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 5 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2011

Deschiderea a 9 Prăvălii Sergiana în: Braşov, Predeal, Codlea, Bran, Kaufland -
Câmpina, Sibiu, Sebeş, Alba Iulia, Craiova;

Participarea la cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud estul
Europei – CARMEXPO;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 4 ani în topul național al firmelor – faza județeană.

2010

Deschiderea Restaurantului Tassi;

Începerea colaborării cu reţeaua de Hypermarketuri Kaufland (expansiunea dezvoltării
reţelei de prăvălii Sergiana);

Deschiderea a 7 Prăvălii Sergiana în: Braşov (2 Prăvălii), Kaufland - Miercurea Ciuc,
Bucureşti, Câmpulung, Craiova, Deva;

Deschiderea parteneriatului în proiectul strategic POSDRU „Calificarea în industria
alimentară - o şansă pentru viitor“;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2010 – locul III la
secţiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii);

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 3 ani în topul național al firmelor – faza județeană.

2009

Deschiderea Centrului de Evenimente Sergiana Center;

Relocarea Restaurantului Sergiana;

Finalizarea procesului de retehnologizare a fermei de porci;

Deschiderea a 17 Prăvălii Sergiana în: Braşov (10 Prăvălii), Râşnov (2 Prăvălii),
Zărneşti (2 Prăvălii), Făgăraş, Săcele şi Sibiu;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2009 – locul I la
secţiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii);

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 2 ani în topul național al firmelor – faza județeană.

2008

Finalizarea procesului de extindere şi retehnologizare a fabricii;

Camera de comert si industrie Brasov – Topul județean al firmelor 2008 – locul I la
sectiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii).

2007

Începerea procesului de retehnologizare a fermei de porci;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2007 – locul I la
secţiunea Restaurante, Baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii).

2006

Deschiderea Pub & Bistro Nec’s;

Începerea procesului de extindere şi retehnologizare a fabricii;

Camera de comerţ şi industrie Brașov – Topul județean al firmelor 2006 – locul III la
secţiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii).

2005

Finalizarea procesului de extindere şi retehnologizare a abatorului.

2003

Deschiderea Restaurantului Casa Tudor;

Deschiderea Restaurantului Sergiana;

Începerea procesului de extindere şi retehnologizare a abatorului.

2002

Sergiana ProdImpex – locul I în Topul Firmelor din judeţul Braşov.

1999

Deschiderea Restaurantului Ceasu’ Rău;

Achiziţia complexului de creştere a porcilor de la Şercaia – EUROPIG.

1994

Deschiderea Fabricii din Poiana Mărului. Primele produse din carne ce purtau eticheta
Sergiana Poiana Mărului.

1992

Deschiderea Brutăriei din Poiana Mărului.