DACĂ EȘTI O PERSOANĂ CU:
Responsabilitate, organizare, creativitate
Cunoștințe ale legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică
Experiență relevantă în domeniul culinar
Abilități foarte bune de comunicare
Te așteptăm în echipa Sergiana!
CEEA CE TREBUIE SĂ FACI:
Să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO;
Să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor;
Să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic;
Să respecți normele igienico - sanitare și de siguranță a alimentelor în bucătărie;
Să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate.
PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM:
Bonuri de masă
Spor de fidelitate
Cursuri de formare și dezvoltare profesională
Prime de Paște și de Crăciun
Zile libere pentru evenimente speciale
Decontare abonament sala de sport
Reduceri la diverși parteneri
Asigurare medicală Medlife
LOCAŢIE: Restaurant Sergiana, Braşov