Publicat în: 22 Februarie 2021
Categorii: Restaurante

Dacă ești o persoană:

• responsabilă, organizată, creativă;

• bună cunoscătoare a legislației și standardelor aplicabile în alimentația publică; 

• cu experiență relevantă în domeniul culinar;

• cu abilități foarte bune de comunicare;

 

Te așteptăm în echipa Sergiana !

 

Ceea ce trebuie să faci este: 

• să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO; 

• să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor; 

• să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic;  

• să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie; 

• să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate; 

 

Pe lângă salariu, noi îți oferim:

• bonuri de masă;

• spor de fidelitate;

• card de sănătate la o clinică privată.

Aplică acum