Noutăți

Împreună pentru oameni și natură

Publicat în: 01 Septembrie 2018
Categorii: Articole

„Împreună pentru oameni şi natură" 


Vă spunem cu mare mândrie că, sâmbăta trecută, am organizat o activitate de responsabilizare socială la Poiana Marului, la care au răspuns ”prezent!” 65 de participanţi, angajaţi Sergiana, dar şi prieteni sau membrii ai familiei. 
Cel mai mic participant a fost în vârstă de 1 an jumătate, cel mai devreme probabil s-au trezit colegii care au venit de la Bucureşti, dar cel mai mult a contat faptul că am lucrat în echipă şi că am venit cu inima deschisă la acest eveniment. 
Fiind primul eveniment de acest tip, a fost mai dificil startul, însă uşor, uşor, ne-am dezmeticit şi am pornit la drum. Fiecare participant şi-a dat silinţa să adune cât mai multe deşeuri, dovada fiind că după o oră şi jumatate, echipa din care am făcut parte era în acelaşi loc cu 15 saci de gunoi umpluţi până la refuz. 
La final, după ce ne-am tras sufletul la restaurant „La Mama Leti", am schimbat impresii şi ne-am gândit la proiecte viitoare la care sperăm să răspundeţi pozitiv într-un număr la fel de mare ca şi acum. 
Cel mai bine vedeţi cum a fost proiectul „Împreună pentru oameni şi natură" din video-ul de mai jos, făcut de colega noastră Simona
#SergianaSelmplica

Vezi video aici

Mai multe articole din categoria "ne distrăm în familie"