Noutăți

Noi suntem Sergiana!

Publicat în: 31 Octombrie 2019

Un proiect prin care ne-am propus să facem cunoscute părerile colegilor noștri privind activitățile pe care le desfășoară în cadrul echipei Sergiana.

Ne bucurăm că numărul celor care au fost de acord să participe la această campanie este unul așa de numeros. Suntem mândri de echipa noastră și de faptul că în decursul a 25 de ani de activitate am ajuns să formăm o familie alcătuită din peste 1300 de membri.

Așadar, lansăm astăzi seria testimonialelor colegilor noștri, iar prima colegă care ne descrie experiența ei în cadrul grupului de firme Sergiana este Elena Stoica, membră a echipei de dezvoltare resurse umane.

Ea a stat de vorbă cu noi, ne-a explicat de ce iubește ceea ce face, cum a crescut alături de ceilalți membri ai echipei și cât de mult a reușit să se dezvolte atât profesional, cât și personal. Este foarte bucuroasă de faptul că s-a simțit tot timpul ca acasă, ca într-o adevărată familie și a avut mereu parte de ajutor, consultare și colaborare din parte colegilor ei. Entuziasmul ei ne-a determinat în același timp să deschidem cu cele spuse de ea seria acestor testimoniale. Mulțumim, Elena, pentru deschidere și pentru cuvintele minunate cu care ai descris echipa noastră.

“În decursul celor 12 ani am reușit să mă dezvolt atât personal cât și profesional. Mă bucur că fac parte dintr-o familie atât de mare, în care ne bucurăm, ajutăm, colaborăm, ne consultăm și sărbătorim împreună.”

Elena Stoica – Șef serviciu resurse umane – dezvoltare … de 12 ani membră a echipei Sergiana.

Stați aproape și urmăriți-ne postările, vom continua și cu alte testimoniale.