Noutăți

Noi suntem Sergiana!

Publicat în: 03 Decembrie 2019

Noi suntem Sergiana!

Continuăm  proiectul nostru, de care suntem foarte bucuroși și mândri, și facem cunoscută părerea unei alte colege de-ale noastre privind activitățile pe care le desfășoară în cadrul echipei Sergiana.

Colega noastră, care ne descrie în această luna experiența ei în cadrul grupului de firme Sergiana, este Mirela Roman, membră a echipei de vânzări din cadrul lanțului nostru de Prăvălii Sergiana.

Mirela este angajată a grupului de firme Sergiana încă din anul 2010, iar anul acesta am surprins-o defășurându-și activitatea în unul dintre magazinele noastre Sergiana, din zona Brașov. Ne-a dezvăluit că vârsta este doar un număr, iar anii petrecuți în cadrul echipei Sergiana au semnificat pentru ea dezvoltare, încredere în sine și cel mai important, ne-a confirmat faptul că a avut parte de susținere necondiționată din partea colegilor, șefilor și celor cu care a avut bucuria de a lucra împreună în decursul celor 9 ani de activitate în cadrul grupului nostru.

“Mă numesc Mirela Roman și am 46 de ani, lucrez în cadrul companiei Sergiana de 9 ani, ani în care am avut parte de dezvoltare, încredere de sine și cel mai important pentru mine, de susținere necondiționată.”

Mulțumim, Mirela, pentru cuvintele frumoase prin care ai descris atât de frumos și puternic una dintre valorile echipei nostre, Sergiana: încrederea!

Mirela Roman  – Șef adjunct magazin -  de 9 ani membră a echipei Sergiana.

Stați aproape și urmăriți-ne postările, vom continua și cu alte testimoniale. :-)