Noutăți

Noi suntem Sergiana!

Publicat în: 08 Ianuarie 2020

Continuăm seria testimonialelor colegilor noștri.

Astăzi vă prezentăm o nouă colegă din echipa noastră, de data asta, membră a echipei din departamentul Resurse Umane, Ada Butnaru.

Ada este o persoană foarte veselă, optimistă, care din prima secundă aduce zâmbete și bună dispoziție în orice încăpere ar intra. Ne place să vedem astfel de oamenii mebri în echipa noastră, dar și mai mult ne place părerea lor despre activitatea pe care o desfășoară și despre modul în care se simt la locul de muncă.

"Fac parte din echipa Sergiana de mai bine de 5 ani și acum îmi pare că a fost ieri prima zi de muncă. Încă de la început am simțit deschidere și căldură din partea colegilor. Acum, după atâția ani petrecuți în familia Sergiana apreciez toate beneficiile oferite, posibilitatea de a face lucruri noi și de a mă dezvolta atât profesional cât și personal. Simt că mă aflu într-un mediu de lucru prietenos și stabil, care îmi face zilele mai frumoase." - Ada Butnaru, Analist recrutare/integrare personal.

Mulțumim Adei pentru cuvintele frumoase, iar pe voi vă invităm să urmăriți pagina noastră și pentru alte testimoniale care vor urma în curând.