Explorează un nou nivel de servicii în industria ospitalității: o rețea de restaurante de top în Brașov cu bucătărie românească și internațională, și produse din fermele proprii. Priceperea de care dăm dovadă în dezvoltarea restaurantelor marca Sergiana este premiată în fiecare an la evenimentele importante din industrie, iar oaspeții noștri ne răsplătesc adesea cu cele mai bune recenzii!
Consacrare în
Restaurante tradiționale
1999
Restaurantul Ceasu’ Rău cu bucătărie românească se deschide în centrul orașului.
2003
Restaurantele Casa Tudor și Sergiana de pe strada Mureșenilor, din Centrul Vechi - ambele cu produse marca Sergiana - sunt inaugurate cu succes.
2006
Restaurantul Nec’s de tip bistro & pizza este deschis pentru fanii de pizza, în centrul orașului.
2009
Centrul de evenimente Sergiana Center este lansat, iar restaurantul Sergiana de pe strada Mureșenilor este relocat într-o clădire nouă din aceeași zonă.
2010
Se deschide restaurantul Tassi.
2015
Modernizarea restaurantului Casa Tudor se încheie, devenind o sursă de inspirație arhitecturală în oraș.
Restaurantul Tassi devine locație exclusivă pentru evenimente.
2018
Se deschide restaurantul Sub Cetate