Restaurante

RESTAURANT CALUL BĂLAN

Bucătărie tradițională

La Calul Bălan, Bunătăţurile şi stelele fac vacanţa ta de neuitat!


Acces WiFi gratuit

Sistem de climatizare

Plată prin card bancar

Rechizite pentru copii

E de ajuns să treci o dată pragul şi să te aşezi la masă. O singură dată! Te vei simţi de parcă un vechi prieten te-a întâmpinat şi vei ştii că ai găsit locul care lipsea vacanţelor tale la Mare.  Te vei bucura că ai descoperit Calul Bălan şi tot ce îţi oferă acest loc: Bucurie, Bunătăţuri,... Vacanţe Bogate!

Mai întâi, locul te primeşte între trecut şi prezent, având propria-i actualitate ce valorifică tradiţionalul reinterpretându-l pe ici, pe colo, cu măsură şi un bust gust desăvârşit. Totul e cald, prietenos, ca o gazdă care îţi spune prin fiecare gest că eşti binevenit.

Apoi, dacă spunem că Sergiana e gazda, vei ştii că meniul e de fapt o Listă de Bunătăţuri, acea LISTĂ care îţi spune oriunde ai întâlni-o, în orice anotimp, poveşti cu mâncare bună. Inconfundabilele accente ardeleneşti se  împletesc de data asta cu ispititoare savori dobrogene printre care îşi face loc, în fiecare zi, pescăria de Dunăre şi Marea Neagră.

Trebuie însă să ştii că, la fel ca armăsarii năzdrăvani din poveşti, în fiecare an, stelele dau un semn într-o anume zi, iar de atunci Calul Bălan se deschide îmbogăţind întreaga  vară. Sorocul pică întotdeauna înainte de solstiţiu, iar din acea zi,  vacanţele la mare se transformă în amintiri de neuitat. E de ajuns să ajungi la Neptun, pe Strada Trandafirilor şi să te aşezi la masă.

 

 

Bucătărie tradițională

Rezervă o masă

Domnule dragă, noi te-om aștepta toata ziua cu bucate alese. Dar nu uita, să ne spui din timp să ne grijim de toate așa cum se cuvine!

0747 857 579

Închis temporar
Vă aşteptăm la vară!

La Calul Balan

bg galerie calul bala

Galerie foto
bg galeri

Galerie foto

La Calul Balan 2

La Calul Balan 3

bg galrie

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj