Restaurante

Restaurant Ceasu’ Rău

Bucătărie românească

Dac-ar exista Campionatul Naţional de Grătar, finala s-ar ţine-ntotdeauna la Ceasu’ Rău. Este ceea ce spun obișnuiții locului despre restaurantul nostru - celebru-n oraș pentru mititei, bere și atmosfera românească. 

rezervă o masă

Acces WiFi gratuit

Sistem de ventilație

Rechizite pentru copii

Plată prin card bancar

Spațiu amenajat fumători

 Restaurantul Ceasu’ Rău vine la Tine!

Dragilor, nu putem uita cât ne-am bucurat de aprecierile voastre de câte ne-aţi trecut pragul. Pentru noi, nu sunteţi doar clienţi, sunteţi de ai casei. Nimic nu ne-ar fi plăcut mai mult decât să vă primim şi acum cu braţele deschise şi cu Bunătăţuri pe masa întinsă. Cu toţii trebuie însă să ne adaptăm la cerinţele momentului şi să acţionăm pentru a depăşi aceste încercări, iar dacă putem fi de folos altora, e bine s-o facem. Pentru noi asta înseamnă să facem mâncare bună şi gustoasă, ca la mama acasă, iar noutatea e că de acum Restaurantul Ceasu’ Rău vine la Tine!

Iată ce îţi punem la dispoziţie prin noul program de livrări:

- poţi face comenzi la telefoanele 0723 297 993/ 0268 476 670;

- poţi ridica preparatele comandate de la Restaurantul Ceasu’ Rău sau ţi le livrăm;

- poţi face plata cu cardul şi ne permitem să îţi recomandăm această modalitate;

- nu uita că poţi face şi comenzi prin platforma GLOVO!

Te rugăm să reţii că primim comenzi în intervalul 11:30 – 19:30

Farfurii bogate te-mbie şi te răsfaţă

Ca La Mama, Acasă!

Reduceri, rezervări și oferte exclusive

cu aplicația Sergiana Club

LIVRĂM LA DOMICILIU
Zilnic
11:30
19:30

Șirul Berii

Atmosferă pitorească în aer liber, cununi de ceapă puse la uscat și bere rece de la barul care veghează neostenit. Singura regulă? Cine alege să înceapă șirul, trebuie să îl continue.

 

prezentare-sirul-berii-ceasu-rau

Galerie foto
prezentare-valea-larga-ceasu-rau

Galerie foto

Valea Largă

Spațioasă și ferită de capriciile vremii, deci perfectă pentru taifasuri afară - dar are și un ingredient special: un TV LED prin cablu, ca să fii în temă cu noutățile.

 

După Zid

Când soarele se-ngroașă prea mult la amiază, îți găsești de osteneală. Totu-i românește: veselia, tonurile de bej și roșu, zacusca, priveliștea asupra terasei.

 

prezentare-dupa-zid-ceasu-rau

Galerie foto
prezentare-la-odaie-ceasu-rau

Galerie foto

La Odaie

Vara sau pe timpul iernii, odaia este o oază de liniște cu locuri în interior. Atmosferă relaxată și vorbe-n tihnă. Chef să fie!

 

Curte

Grătare încinse de dimineață, până-n seară. O salcie bătrână, alei pietruite, felinare, flori. La terasă, umbra-i deasă și mâncarea ca la mama acasă. Doar cănile cu must şi borcanele de murături îţi spun, o dată pe an, că timpul trece şi a venit Toamna,… din nou. Deschisă tot timpul anului, este acoperită și dotată cu încălzitoare pentru zilele răcoroase.

 

prezentare-curte-ceasu-rau

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj

Nu există articole în aceasta categorie!