Restaurante

Restaurant Ceasu’ Rău

Bucătărie românească

Dac-ar exista Campionatul Naţional de Grătar, finala s-ar ţine-ntotdeauna la Ceasu’ Rău. Este ceea ce spun obișnuiții locului despre restaurantul nostru - celebru-n oraș pentru mititei, bere și atmosfera românească. 

rezervă o masă

Acces WiFi gratuit

Sistem de ventilație

Rechizite pentru copii

Plată prin card bancar

Spațiu amenajat fumători

O bucătărie care duduie zeloasă și o carte de bucate ca de pe vremea bunicii. Dar și saloane primitoare şi o terasă fără anotimp. Orice vizită la Ceasu’ Rău începe de la pâinea proaspătă și de la meniul cu reputație pe măsură - să nu treacă ceas din săptămână fără farfuria plină, cum nu trece prânz fără platouri de lemn și ștergare roșii.

Ciorbă românească aburindă, papricaș de pui cu găluște, bun de te lingi pe degete, ciolan bine afumat cu fasole boabe, pastramă aromată de oaie cu mămăliguţă, vestiții cârnați din Poiana Mărului, coaste de porc hiţuite, bineînțeles, la grătar - toate sunt mai bune decât sună. Răsfață-te cu mâncare românească, gust ca acasă și porții mari.

Farfurii bogate te-mbie şi te răsfaţă

Ca La Mama, Acasă!

Reduceri, rezervări și oferte exclusive

cu aplicația Sergiana Club

Rezervă o masă

Domnule dragă, noi te-om aștepta toata ziua cu bucate alese. Dar nu uita, să ne spui din timp să ne grijim de toate așa cum se cuvine!

0723 297 993 / 0268 476 670

rezervă online
Te așteptăm cu drag
Luni - Duminică:
1000
2400

Șirul Berii

Atmosferă pitorească în aer liber, cununi de ceapă puse la uscat și bere rece de la barul care veghează neostenit. Singura regulă? Cine alege să înceapă șirul, trebuie să îl continue.

 

prezentare-sirul-berii-ceasu-rau

Galerie foto
prezentare-valea-larga-ceasu-rau

Galerie foto

Valea Largă

Spațioasă și ferită de capriciile vremii, deci perfectă pentru taifasuri afară - dar are și un ingredient special: un TV LED prin cablu, ca să fii în temă cu noutățile.

 

După Zid

Când soarele se-ngroașă prea mult la amiază, îți găsești de osteneală. Totu-i românește: veselia, tonurile de bej și roșu, zacusca, priveliștea asupra terasei.

 

prezentare-dupa-zid-ceasu-rau

Galerie foto
prezentare-la-odaie-ceasu-rau

Galerie foto

La Odaie

Vara sau pe timpul iernii, odaia este o oază de liniște cu locuri în interior. Atmosferă relaxată și vorbe-n tihnă. Chef să fie!

 

Curte

Grătare încinse de dimineață, până-n seară. O salcie bătrână, alei pietruite, felinare, flori. La terasă, umbra-i deasă și mâncarea ca la mama acasă. Doar cănile cu must şi borcanele de murături îţi spun, o dată pe an, că timpul trece şi a venit Toamna,… din nou. Deschisă tot timpul anului, este acoperită și dotată cu încălzitoare pentru zilele răcoroase.

 

prezentare-curte-ceasu-rau

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj