2017

Participarea companiei la Târgul Internaţional de Produse Alimentare de la Koln -
ANGUA, Germania;

Participarea la Târgul de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii,
viticulturii și zootehniei - INDAGRA, București;

Deschiderea a 5 Prăvălii noi în: Sibiu, Zărneşti, Hunedoara, Kaufland Braşov şi Auchan Braşov;

Număr total Prăvălii Sergiana – 54;

Camera de comerț și industrie Brașov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 8 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Restaurant Sergiana – Premiul al II-lea la Horeca Awards 2017;

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2016

La Poiana Mărului sunt utilate noi linii de ambalare! Specialităţi din gamele de şunci,
delicatesele crud-uscate şi produsele din vânat sunt de acum comercializate în variante feliate şi vidate;

În ianuarie am deschis Restaurantul La Mama Leti din Poiana Mărului, cel mai fain
restaurant de la Brașov până la Bran!

Sergiana a deschis uşile celor 4 Prăvălii din: Braşov, Ghimbav, Zărneşti şi Făgăraş;
Camera de comerţ și industrie Brașov – Topul județean al firmelor 2016 – faza
județeana ediția XXIII Brașov-2016– locul I categoria RESTAURANTE (Intreprinderi
mijlocii);

Camera de comerț și industrie Brașov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 7 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Top 50 branduri în Brașov – Restaurante 2016 – Locul I;

Restaurant Sergiana – Premiul al II-lea la Gala Food &Bar 2016;

2015

La 15 Iulie, după 8 luni de şantier, Casa Tudor şi-a redeschis porţile uimindu-i pe cei
care i-au trecut pragul. Proiectul spectaculos prin anvergură şi soluţiile arhitecturale
inedite a devenit unul de referinţă pentru Braşov;

Din 27 martie Restaurantul Sergiana aduce bunătățurile din Ardeal și în Coresi
Shopping, Brașov şi Kaufland Sibiu;

Participarea la Târgul Internațional TUTTOFOOD, Milano 2015;

Participarea la cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud-estul
Europei – CARMEXPO;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 6 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Restaurant Sergiana – Premiul al II-lea la Gala Food & Bar 2015.

2014

Lansarea producţiei în noua fabrică de nutreţuri combinate cu capacitate de 20 tone/zi- Complexul Europig, Şercaia;

Aniversarea a 20 de ani de Bunătăţuri din Ardeal;

Deschiderea a 4 Prăvălii Sergiana în: Braşov, Codlea (2 prăvălii), Kaufland Târgu
Mureş;

Sergiana Prodimpex şi-a făcut simțită prezența la ALIMENTARIA, Barcelona 2014;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul judeţean al firmelor 2014 – faza
judeţeană, ediţia XXII Braşov2014 – locul I categoria RESTAURANTE (Intreprinderi
mijlocii);

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2013

Crearea fermei de vite pentru carne şi achiziţionarea a 120 de capete cu genetică Black Angus şi 300 de capete cu genetică Bălţata Românească;

Crearea fermei din rasa de porci Mangaliţa;

Deschiderea a 2 Prăvălii Sergiana în Kaufland – Slatina şi Cluj;

Participarea la cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud-estul
Europei – CARMEXPO;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2013 – faza
judeţeană, ediţia XXI Braşov-2013 – locul I categoria RESTAURANTE (Intreprinderi
mijlocii);

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 5 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2012

Deschiderea a 4 Prăvălii Sergiana în Kaufland - Sighişoara, Sf. Gheorghe, Cluj,
Bucureşti;

Participarea la una dintre cele mai importante expoziții de inovație în gastronomie din
lume – SIAL Paris;

Camera de comert şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL pentru 20
de ani de activitate continuă – faza județeană;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 5 ani în topul național al firmelor – faza județeană;

Trip Advisor – Certificat de excelență.

2011

Deschiderea a 9 Prăvălii Sergiana în: Braşov, Predeal, Codlea, Bran, Kaufland -
Câmpina, Sibiu, Sebeş, Alba Iulia, Craiova;

Participarea la cea mai mare expoziție de carne și preparate din carne din sud estul
Europei – CARMEXPO;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 4 ani în topul național al firmelor – faza județeană.

2010

Deschiderea Restaurantului Tassi;

Începerea colaborării cu reţeaua de Hypermarketuri Kaufland (expansiunea dezvoltării
reţelei de prăvălii Sergiana);

Deschiderea a 7 Prăvălii Sergiana în: Braşov (2 Prăvălii), Kaufland - Miercurea Ciuc,
Bucureşti, Câmpulung, Craiova, Deva;

Deschiderea parteneriatului în proiectul strategic POSDRU „Calificarea în industria
alimentară - o şansă pentru viitor“;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2010 – locul III la
secţiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii);

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 3 ani în topul național al firmelor – faza județeană.

2009

Deschiderea Centrului de Evenimente Sergiana Center;

Relocarea Restaurantului Sergiana;

Finalizarea procesului de retehnologizare a fermei de porci;

Deschiderea a 17 Prăvălii Sergiana în: Braşov (10 Prăvălii), Râşnov (2 Prăvălii),
Zărneşti (2 Prăvălii), Făgăraş, Săcele şi Sibiu;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2009 – locul I la
secţiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii);

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Diplomă de excelență – Altius SRL clasată timp de 2 ani în topul național al firmelor – faza județeană.

2008

Finalizarea procesului de extindere şi retehnologizare a fabricii;

Camera de comert si industrie Brasov – Topul județean al firmelor 2008 – locul I la
sectiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii).

2007

Începerea procesului de retehnologizare a fermei de porci;

Camera de comerţ şi industrie Braşov – Topul județean al firmelor 2007 – locul I la
secţiunea Restaurante, Baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii).

2006

Deschiderea Pub & Bistro Nec’s;

Începerea procesului de extindere şi retehnologizare a fabricii;

Camera de comerţ şi industrie Brașov – Topul județean al firmelor 2006 – locul III la
secţiunea restaurante, baruri, cafenele - (Intreprinderi mijlocii).

2005

Finalizarea procesului de extindere şi retehnologizare a abatorului.

2003

Deschiderea Restaurantului Casa Tudor;

Deschiderea Restaurantului Sergiana;

Începerea procesului de extindere şi retehnologizare a abatorului.

2002

Achiziţia complexului de creştere a porcilor de la Şercaia – EUROPIG;

Sergiana ProdImpex – locul I în Topul Firmelor din judeţul Braşov.

1999

Deschiderea Restaurantului Ceasu’ Rău.

1994

Deschiderea Fabricii din Poiana Mărului. Primele produse din carne ce purtau eticheta
Sergiana Poiana Mărului.

1992

Deschiderea Brutăriei din Poiana Mărului.