Noutăți

Balul Caritabil

Publicat în: 06 Noiembrie 2019
Categorii: Evenimente

“Copiii noştri merită mai mult! – e un gând care ne vine în minte mult prea des în România de azi. Iar atunci când vorbim despre copii bolnavi, aceste cuvinte capătă dimensiuni dramatice. Se întâmplă de mult prea multe ori ca lucrurile să poată continua aşa. Sergiana se alătură celor care acţionează ca să depăşim această situaţie.

 

Anul acesta săebătorim 25 de ani în care ne-am promovat şi susţinut valorile: Familie, Tradiţie, Echitate, Calitate şi Încredere, valori care ne călăuzesc zi de zi paşii în activitate. Ne dorim să oferim calitate, nu doar prin produsele noastre, ci şi prin implicarea în proiecte care pot oferi şansa unei vieţi de calitate, oamenilor care ne înconjoară şi generaţiilor care vor urma. Nădăjduim să oferim copiilor noştri posibilitatea de a beneficia de o secţie de pediatrie modernă şi pregătită pentru orice situaţie, aşa că ne implicăm.

Ne-am propus în acest an ca proiect pentru primul eveniment de acest gen, să contribuim la amenajarea secţiei de Pediatrie a Spitalului de Municipal “Dr. Aurel Tulbure” Făgăraş.

Pentru ca această dorinţă să devină realitate, avem nevoie şi de implicarea voastră în proiectul “Gândeşte cu Sufletul”

Mai multe informatii

Mai multe articole din categoria "evenimente"
Evenimente
Campanii