Publicat în: 21 Februarie 2023
Categorii: RESTAURANTE
  • Dacă ești o persoană:

Responsabilă, organizată, creativă;

Bună cunoscătoare a legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică;

Cu experiență relevantă în domeniul culinar;

Cu abilități foarte bune de comunicare;

Te așteptăm în echipa Sergiana!

 

  • Ceea ce trebuie să faci este:

Să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO;

Să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor;

Să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic;

Să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie;

Să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate.

 

  • Pe lângă salariul, noi îți oferim:

Bonuri de masă;

Spor de fidelitate;

Contract pe perioadă nedeterminată;

Card de sănătate la o clinică privată;

Posibilități de dezvoltare profesională şi personală.

 

Aplică acum

Câmpurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.