Publicat în: 23 August 2021
Categorii: RESTAURANTE

Dacă ești o persoană:

· responsabilă, organizată, creativă;

· bună cunoscătoare a legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică;

· cu experiență relevantă în domeniul culinar;

· cu abilități foarte bune de comunicare;

Te așteptăm în echipa Sergiana!

 

Ceea ce trebuie să faci este:

· să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO;

· să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor;

· să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic;

· să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie;

· să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate;

 

Pe lângă salariul cuprins între 2900-3000 lei net, funcție de secția pe care vei fi repartizat/ă, noi îți oferim:

· bonuri de masă;

· procent din vânzări

· spor de fidelitate;

· card de sănătate la o clinică privată.

Aplică acum