-
Dacă ești o persoană:
Responsabilă, organizată, creativă;
Bună cunoscătoare a legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică;
Cu experiență relevantă în domeniul culinar;
Cu abilități foarte bune de comunicare;
Te așteptăm în echipa Sergiana!
-
Ceea ce trebuie să faci este:
Să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO;
Să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor;
Să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic;
Să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie;
Să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate.
-
Pe lângă salariul, noi îți oferim:
Bonuri de masă;
Spor de fidelitate;
Contract pe perioadă nedeterminată;
Card de sănătate la o clinică privată;
Posibilități de dezvoltare profesională şi personală.