Noutăți

La Neptun, Calul Bălan e locul Bunătăţurilor!

Publicat în: 25 Mai 2023
Categorii:

La Neptun, Calul Bălan e locul Bunătăţurilor!

Vine vara, bine-mi pare, Sergiana duce Bunătăţuri la Mare!  Din 10 iunie redeschidem Restaurantul Calul Bălan din Neptun!

Noul sezon, ca întotdeauna, va fi unul gustos, iar în lista de bucate veţi descoperi din nou inconfundabilele accente ardeleneşti, alături de fermecătoare gusturi dobrogene. Nu va lipsi Capitolul Pescărie, care va aduna şi de data asta mâncăruri delicioase, începând cu icrele de crap şi ştiucă, până la saramuri generoase, adunând peşti de Marea Neagră, Dunăre, ba şi de prin alte ape, plus câteva reţete cu fructe de mare. E musai să ştiţi că bucătarii au croit Bunătăţurile pornind de la topul preferinţelor voastre din vara trecută, la care au adăugat câteva propuneri noi, la fel de delicioase. Dar ăsta este unul dintre subiectele care vor da gust vacanţelor din această vară, aşa că urmăriţi-ne pe https://www.facebook.com/calul.balan.restaurant/

Până atunci vă promitem că Restaurantul Calul Bălan va fi şi în această vară acelaşi loc unic care adaugă o nouă dimensiune vacanţelor voastre la Marea Neagră.

Reţineţi: 10 Iunie, Neptun, Calul Bălan.

REGULAMENT CONCURS 

Zi-le să se ştie!

Mai multe articole din categoria "recomandări"