Noutăți

Sergiana - Progresiv Awards 2021

Publicat în: 28 Mai 2021
Categorii:

Sergiana e din nou pe podium!

În fiecare an, publicarea nominalizărilor pentru  Progresiv Awards stârneşte emoţii şi naşte  o tensiune specială printre companiile româneşti din domeniul FMCG. Pentru Sergiana, aceste sentimente au fost amplificate de faptul că, în ediţia trecută, Grupul şi Divizia de Retail au ocupat locul întâi în cadrul secţiunilor Best Independent Retailer Transilvania şi Best Vertically Integrated Business, instalând astfel  o referinţă superlativă pentru performanţele viitoare. Pe de altă parte, era dorinţa de a afla cum a fost percepută de către analiştii şi jucătorii din piaţă evoluţia Sergianei într-un an complicat şi extrem de atipic. Deoarece Progresiv Awards,  dincolo de o manifestare de ţinută a acestei industrii, este un barometru al FMCG-ului naţional. Însă la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul galei anuale, au fost prezentaţi laureaţii Progresiv Awards 2021. A fost din nou sărbătoare pentru Sergiana care s-a clasat iarăşi pe prima poziţie în cadrul ambelor categorii, la fel ca anul trecut.

Diana Zahariea, directorul general al Sergiana Grup, spunea despre aceste distincţii că sunt reconfirmări onorante ale statutului actual al Sergiana Grup, fiind o recunoaştere a perseverenţei, a eforturilor şi a energiilor investite timp de aproape 30 de ani pentru realizarea unei afaceri bazată pe resurse româneşti. „ Marca, şi tot ce înseamnă Sergiana, s-a construit mizând în permanenţă pe calitate. E argumentul nostru şi atributul prin care am vrut să fim identificaţi şi percepuţi ca un brand de încredere, iar aceste distincţii atestă în mare măsură acest lucru.  Am ajuns aici crescând de la o familie, la peste 1200 de angajaţi, devenind astfel Marea Familie Sergiana, un grup în care fiecare are locul său şi responsabilităţile sale”, a adăugat Diana Zahariea.

La rândul ei, Simina Arsene,  managerul reţelei de magazine a Grupului, a nuanţat spunând că, în ceea ce priveşte distincţia de Best Independent Retailer Transilvania, alături de colegii din Departamentul Comercial, e datoare să-i amintească pe cei peste 250 de furnizori care practic întregesc echipa. „ Aş vrea să remarc că am traversat un an în care  fiecare a făcut tot ce a putut pentru a se adapta noilor condiţii şi a-şi asigura un avantaj concurenţial, iar asta făcea uneori să pară că piaţa fierbea. Uneori am avut impresia că alţii stau mai bine într-o anumită direcţie, aşa că am primit această distincţie şi ca pe o surpriză,  una extrem de plăcută, ea fiind dublată de mândria de a fi parte dintr-o echipă care a făcut totul posibil! – a încheiat Simina Arsene.

Distincţii onorante, emoţii, sentimente, performanţă şi reconfirmări, toate aceste cuvinte fac din nou parte din actualitate pentru Sergiana. Dar nimic nu pare mai potrivit decât modul în care promotorii Progresiv Awards şi-au definit demersul: „Proiectul Progresiv  Awards a pornit din dorinţa de a evidenţia oamenii, organizaţiile, brandurile şi proiectele de succes din piaţa FMCG care setează trenduri şi contribuie an de an la dezvoltarea industriei, precum şi rolul parteneriatelor puternice între retaileri şi furnizori”.

Mai multe articole din categoria "evenimente"