Noutăți

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!

Publicat în: 24 Aprilie 2019
Categorii: Restaurante

 

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!

 

„Preluarea, reamenajarea şi reutilarea vechiului restaurant însumează circa 1,5 milioane euro”, declară Adrian Zahariea,  director comercial al Sergiana Grup.

Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup. În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De atunci subiectul a părut uitat, până nu demult când în jurul stânii s-au văzut semne de activitate, iar acum a devenit evident că Stâna se pregăteşte să primească oaspeţi.

  • ● Ne-am mobilizat pentru că vrem să deschidem în foarte scurt timp, chiar  în această vacanţă, de Sărbători. E un fel de cadou pe care vrem să-l facem celor care vor veni în Poiană şi vor redescoperi astfel Stâna – spunea la începutul lunii Adrian Zahariea, directorul comercial al Sergiana Grup. Tot el adăuga că mare parte din pregătirile pentru redeschidere au fost făcute în direcţia redefinirii ambianţei generale şi creşterea confortului oaspeţilor.
  • ● Preluarea, reamenajarea şi reutilarea vechiului restaurant  au însumat  circa 1,5 milioane euro – a încheiat Adrian Zahariea.

Însă, ca în toate proiectele Sergiana, investiţie înseamnă mai mult decât ceea ce se vede la prima vedere. Asta pentru că toate orbitează  în jurul  gustului, acel gust care în 25 de ani a devenit o semnătură uşor de recunoscut.  Dar la acest capitol vom reveni  atunci când vom descrie noua ofertă a Stânii Turistice. Cu siguranţă, în cartea de bucate oaspeţii vor găsi Bunătăţuri din Ardeal, mâncăruri savuroase din meniul restaurantului din Centrul Vechi al Braşovului, dar şi reţete care vor defini cartea de vizită a Stânii. Iar unele dintre acestea sunt mâncăruri culese de pe cărările ce nu au graniţe, la fel ca drumurile păstorilor prin Carpaţi şi Balcani, până în Pind.

Dincolo de orice, în noua formulă, Stâna Turistică va deveni  un punct de referinţă pe Calea Sergiana, acel drum al Bunătăţurilor care porneşte din Braşov,  de lângă zidul cetăţii, trece peste Warthe şi se cocoaţă prin Stejerişul Mare ca să ţină apoi Drumul Poienii. Asta  până se abate în grădina Stânii, iar de aici coboară  prin pădure până la Sub Cetate, restaurantul deschis anul trecut de Sergiana în Râşnov, la poalele dealului de pe care cetatea veghează oraşul şi Drumul Braşovului.

Stâna Turistică, va deveni încă un reper pentru Gustul Sergiana.

Mai multe articole din categoria "recomandări"
Campanii
Restaurante
Magazine