Restaurante

Pizza & Bistro Nec’s

Bucătărie cu specific italian

Gastronomia italiană e sănătoasă și gustoasă, se știe - în special când are amprenta delicioasă a gustului Sergiana. După o plimbare pe ștrase, oprește-te în centrul orașului și fă-ne o vizită. Modalităţi de servire? Toate: take-in, take-out şi delivery.


Acces WiFi gratuit

Sistem de ventilație

Plată prin card bancar

Spațiu amenajat fumători

Carnea și preparatele din carne marca Sergiana Poiana Mărului – iată cele mai bune ingrediente din meniul cu felurite sortimente de pizza! La Nec’s te bucuri de pizza ta preferată în surprinzătoarea variantă Pizza Party: cu umplutură din belșug și dimensiuni supreme.

Pentru o experiență unică, am inclus și preparate specifice de bistro, care-mai-de-care mai faine: gustări tentante, sandvișuri ușoare, paste cu mirodenii din grădinile Italiei sau salate vegetariene. Ca să ai o întâlnire reușită, nu uita că vinul însoțește cel mai bine o masă copioasă, iar limonada se savurează cel mai bine cu gheață.

Delectează-te!

Mai mult decât bistro. Și pizzerie!

Reduceri, rezervări și oferte exclusive

cu aplicația Sergiana Club

Livrări la domiciliu

Pentru prânzuri gustoase și alegeri inspirate. Dar și pentru cei care nu ies din casă sau sunt încă la birou. Suni, comanzi și Nec’s vine la tine, oriunde în oraș, iar transportul este gratuit! 

0728 024 202 / 0268 543 658

Te așteptăm cu drag
Luni - Duminică:
1200
2200

Salon 1

Cod roșu de distracție într-o atmosferă relaxată. Și cu prietenii la masă, ca să te simți mai fericit.

 

prezentare-salon-necs-top-restaurante-brasov-1

Galerie foto
prezentare-salon-necs-top-restaurante-brasov-2

Galerie foto

Salon 2

O pauză meritată sau, pur și simplu, reuniune cu colegii. Trăiește bucuria unui apus care se strecoară chiar la masa ta.

Terasă

Dacă e vară, ai nevoie de un loc umbros unde să-ți acorzi timp pentru micile plăceri, dar și pentru conversații inspirate de freamătul bulevardului de pe fundal.

 

prezentare-terasa-necs-top-restaurante-brasov

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj

Nu există articole în aceasta categorie!