Restaurante

Pizza & Bistro Nec’s

Bucătărie cu specific italian

Gastronomia italiană e sănătoasă și gustoasă, se știe - în special când are amprenta delicioasă a gustului Sergiana. După o plimbare pe ștrase, oprește-te în centrul orașului și fă-ne o vizită. Modalităţi de servire? Toate: take-in, take-out şi delivery.


Acces WiFi gratuit

Sistem de ventilație

Plată prin card bancar

Spațiu amenajat fumători

Carnea și preparatele din carne marca Sergiana Poiana Mărului – iată ingredientele din meniul cu felurite sortimente de pizza! La Nec’s te bucuri de pizza ta preferată în surprinzătoarea variantă Pizza Party: cu umplutură din belșug și dimensiuni supreme.

Pentru o experiență unică, am inclus și preparate specifice de bistro, care-mai-de-care mai faine: gustări tentante, sandvișuri ușoare, paste cu mirodenii din grădinile Italiei sau salate vegetariene. Ca să ai o întâlnire reușită, nu uita că vinul însoțește cel mai bine o masă copioasă, iar limonada se savurează cel mai bine cu gheață.

Delectează-te!

Mai mult decât bistro. Și pizzerie!

Rezervă o masă

Domnule dragă, noi te-om aștepta toata ziua cu bucate alese. Dar nu uita, să ne spui din timp să ne grijim de toate așa cum se cuvine!

0728 024 202 / 0268 543 658

DESCHIS
Luni - Joi: 10:00 - 22:00; Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 23:00; Duminică: 10:00 - 22:00

Salon 1

Cod roșu de distracție într-o atmosferă relaxată. Și cu prietenii la masă, ca să te simți mai fericit.

 

prezentare-salon-necs-top-restaurante-brasov-1

Galerie foto
prezentare-salon-necs-top-restaurante-brasov-2

Galerie foto

Salon 2

O pauză meritată sau, pur și simplu, reuniune cu colegii. Trăiește bucuria unui apus care se strecoară chiar la masa ta.

Terasă

Dacă e vară, ai nevoie de un loc umbros unde să-ți acorzi timp pentru micile plăceri, dar și pentru conversații inspirate de freamătul bulevardului de pe fundal.

 

prezentare-terasa-necs-top-restaurante-brasov

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj