Restaurante

Restaurant Casa Tudor

Bucătarie românească și internațională

Deschis în vara anului 2003, Restaurantul Casa Tudor din Brașov este modern, intim, într-un decor de inspirație tradițională. Cu obiecte originale de gospodărie, o terasă vibrantă pe timpul verii și o atmosferă prietenoasă tot timpul anului.


Acces WiFi gratuit

Sistem de climatizare

Rechizite pentru copii

Plată prin card bancar

Zonă fumători

Vă așteptăm pe terasă!

Porțile sunt deschise pentru voi! Ne bucurăm să vă putem primi din nou în casa noastră, în CASA TUDOR. Suntem pregătiți să vă oferim zile cu Bunătățuri pe terasă!

PROGRAM: Luni - Duminică: 11:00 - 23:30

 

REZERVĂRI: 0728 830 340

Orice ai alege, vei descoperi că

Toate-s Bune și Gustoase!

Rezervă o masă

Domnule dragă, noi te-om aștepta toata ziua cu bucate alese. Dar nu uita, să ne spui din timp să ne grijim de toate așa cum se cuvine!

0728 830 340

VĂ INVITĂM LA BUNĂTĂȚURI!
Luni - Duminică: 11:00 - 23:30

Pe Prispă

Prispa-i pentru zile însorite! Dar la fel de bine te ferește de agitația străzii și te ține la adăpost de capriciile vremii de la munte. 

prezentare-pe-prispa-casa-tudor-brasov

Galerie foto
prezentare-casa-mare-casa-tudor-brasov

Galerie foto

Casa Mare

De departe, cel mai spațios loc al casei. Cu lumină caldă, scaune înalte de lemn și canapele confortabile, îți oferă ocazia să te destinzi și să uiți de griji. În Casa Mare pe divan!

În Pod

În Pod stai comod! Aduce liniște pentru mesele de grup cu aer festiv. 

prezentare-in-pod-casa-tudor-brasov

Galerie foto
prezentare-in-turn-casa-tudor-brasov

Galerie foto

În Turn

Intim și la înălțime. Pentru conversații în cuplu, împărțind totul împreună: ciorbele, amintirile prețioase, chiar și ciolanul pe varză, reinterpretat în mod magistral. Ești În Turn la loc de taină!

Terasa

O tejghea de tâmplărie unică și câteva obiecte dintr-o gospodărie zonală, scaune de lemn și, bineînțeles, un cadru natural. Aceasta e inima casei! Deschisă din primăvară până-n toamnă, terasa te-ndeamnă la povești pitorești, în aer liber.

prezentare-casa-tudor-brasov

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj