Restaurante

Restaurant Casa Tudor

Bucătarie românească și internațională

Deschis în vara anului 2003, Restaurantul Casa Tudor din Brașov este modern, intim, într-un decor de inspirație tradițională. Cu obiecte originale de gospodărie, o terasă vibrantă pe timpul verii și o atmosferă prietenoasă tot timpul anului.

rezervă o masă

Acces WiFi gratuit

Sistem de climatizare

Rechizite pentru copii

Plată prin card bancar

Zonă fumători

Pasta nobilă de jumări cu ceapă roșie și pâine proaspătă e din partea casei! Bucătarii sunt pregătiți să te răsfețe. Meniul de o mare varietate se bazează pe produse proaspete obținute în fermele proprii marca Sergiana, dar și pe rețete internaționale.

Pentru fericirea celor cu apetituri de talie mondială, Cartea de Bucate este deschisă la prânz și cină cu gustări generoase, salate gustoase, supe și creme aromate, carne de toate felurile și grătare spectaculoase de Angus! Nu lipsesc nici preparatele de pește, de la reţete mediteraneene îndrăznețe cu caracatiță și creveți, la preparate locale cu hamsii și saramură de crap.

Orice ai alege, vei descoperi că

Toate-s Bune și Gustoase!

Reduceri, rezervări și oferte exclusive

cu aplicația Sergiana Club

Rezervă o masă

Domnule dragă, noi te-om aștepta toata ziua cu bucate alese. Dar nu uita, să ne spui din timp să ne grijim de toate așa cum se cuvine!

0728 830 340 / 0268 428 070

rezervă online
Restaurantul este INCHIS,
dar livram la domiciliu preparatele de la restaurantul Ceasu' Rau.

Pe Prispă

Prispa-i pentru zile însorite! Dar la fel de bine te ferește de agitația străzii și te ține la adăpost de capriciile vremii de la munte. 

prezentare-pe-prispa-casa-tudor-brasov

Galerie foto
prezentare-casa-mare-casa-tudor-brasov

Galerie foto

Casa Mare

De departe, cel mai spațios loc al casei. Cu lumină caldă, scaune înalte de lemn și canapele confortabile, îți oferă ocazia să te destinzi și să uiți de griji. În Casa Mare pe divan!

În Pod

În Pod stai comod! Aduce liniște pentru mesele de grup cu aer festiv. 

prezentare-in-pod-casa-tudor-brasov

Galerie foto
prezentare-in-turn-casa-tudor-brasov

Galerie foto

În Turn

Intim și la înălțime. Pentru conversații în cuplu, împărțind totul împreună: ciorbele, amintirile prețioase, chiar și ciolanul pe varză, reinterpretat în mod magistral. Ești În Turn la loc de taină!

Terasa

O tejghea de tâmplărie unică și câteva obiecte dintr-o gospodărie zonală, scaune de lemn și, bineînțeles, un cadru natural. Aceasta e inima casei! Deschisă din primăvară până-n toamnă, terasa te-ndeamnă la povești pitorești, în aer liber.

prezentare-casa-tudor-brasov

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj

Nu există articole în aceasta categorie!