Restaurante

Restaurant Sergiana în mall Coresi

Bucătărie ardelenească

La mall-ul Coresi, în cel mai tentant loc de shopping din Brașov, Restaurantul Sergiana este un spatiu relaxant, cu bucate alese, pe care le gătim după rețete din Țara Bârsei și Țara Făgărașului. 

rezervă o masă

Acces WiFi gratuit

Sistem de climatizare

Rechizite pentru copii

Plată prin card bancar

Servire rafinată și chelnerițe în costume de inspirație populară. Jumări cu ceapă și pâine proaspătă, din partea casei. Un meniu foarte bogat și oameni fericiți. Farmecul bucătăriei Sergiana nu poate fi confundat, întrucât stă în rețetele cu tradiție și în produsele pe care le aducem în fiecare zi direct de la fermele locale. De aceea, bucatele noastre sunt incredibil de gustoase și păstrează gusturile de odinioară în trei limbi - săseşte, ungureşte şi româneşte.

Alături de un vin bun, atât de special, încât o să îți placă să descoperi în întregime savoarea vinurilor de calitate. Le găsești în magazinul nostru de băuturi și cadouri, Wine & Gift Boutique, din imediata apropiere a restaurantului. Cinstește-te, dacă ai chef, sau ia o pauză, dacă tocmai ai terminat o sesiune de cumpărături!

Vino la Sergiana unde toate-s

Bunătățuri din Ardeal!

Reduceri, rezervări și oferte exclusive

cu aplicația Sergiana Club

Restaurantul este ÎNCHIS,
dar livrăm la domiciliu preparatele de la restaurantele Ceasu' Rău, Casa Tudor, Sub Cetate și Nec's.

Ograda Mare

Ambient plăcut și motive rustice. Detalii cu valoare de simbol și un meniu fabulos care desăvârșesc experiența unui prânz de familie.

 

prezentare-ograda-mare-restaurante-traditionale-brasov

Galerie foto
prezentare-la-vatra-restaurante-traditionale-brasov

Galerie foto

La Vatră

Farfurii, străchini, ulcioare și replica unei vetre din gospodăria românească. Nimic altceva decât voie bună și gustul mâncării de acasă.

 

Ograda Mică

La orice masă te așezi, te așteaptă răcoarea specifică mall-ului și o echipă de oameni sprinteni, pregătiți să te servească.

 

prezntare-ograda-mica-restaurante-traditionale-brasov

Galerie foto
prezentare-casa-alba-restaurante-traditionale-brasov

Galerie foto

Casa Albă

Pe canapeaua confortabilă sau la o masă cu scaune de lemn? În mijlocul restaurantului sau lângă peretele de cărămidă? Cu atât de multe alegeri, pauzele cu meniul Sergiana vor părea mereu prea scurte!

Terasa

Vara, când afară e miezul zilei, la noi pe terasă e răcoare. Iar oaspeții noștri spun că, de la mese, se văd în depărtare munții.

prezentare-terasa-sergiana-restaurante-traditionale-brasov

Galerie foto

Trimiteți-ne un mesaj

Nu există articole în aceasta categorie!