SERGIANA

Locul unde a început povestea noastră

Povestea Sergiana

Rețete ale bunicilor noștri din Țara Bârsei și Țara Făgărașului, readuse la viață cu ingrediente proaspete și tehnici de preparare eficiente. Produse și preparate premiate pentru gust și calitate, din carne din Fermă proprie. Bunătățurile ardelenești, proaspete și autentice, călătoresc din inima țării în peste 20 de județe din țară: din Dolj până-n Iași, din Gorj până-n Tulcea. Tradițiile circulă, gusturile intră-n dialog.

Citește mai mult

atunci...

... și acum

Bunătățuri din Ardeal

Produsele Sergiana Poiana Mărului sunt numite Bunătăţuri din Ardeal din 2006, iar evoluţia relaţiei dintre brand şi consumatori susţine acest statut.

Portofoliul este structurat pe 10 game de produse şi include peste 170 de preparate. Dintre acestea, 6 sunt mărci înregistrate în catalogul naţional de profil, cele mai multe dintre acestea fiind preparate crud-uscate. Sergiana a dezvoltat această categorie marcând-o cu accente zonale distinctive în ceea ce priveşte utilizarea condimentelor şi alternanţa modalităţilor de afumare, zvântare şi uscare.

Vezi produse

Prăvăliile Sergiana

Piatră. Cărămidă. Lemn. Acesta este aerul Prăvăliilor noastre. Cu produse locale, a căror calitate este recunoscută internațional.

Preparate din carne aromate cu mix din ingrediente naturale. Carne de porc proaspătă în vitrine. Produse din vită fragedă Black Angus. Specialități din Poiana Mărului.

Vezi mai mult

Restaurante

Alege unul din restaurantele cu produse Sergiana, din carne de la ferma proprie. Te omenim cu bunătățuri ardelenești, dar și vedete ale bucătăriei internaționale. Fain și cinstit - așa cum îți șade bine!

Vezi restaurantele

Exclusiv pentru tine

Descoperă cele mai proaspete noutăţi și oferte de la Sergiana. Fii mereu la curent cu campaniile noastre atractive și bucură-te de Bunătăţuri din Ardeal în fiecare zi!