Să ne cunoaştem tradiţiile!

Să ne cunoaştem tradiţiile!

SĂ NE CUNOAŞTEM TRADIŢIILE!

Tradiția este una dintre valorile pe care le promovăm și pe care le simțim în același timp. Moștenirea obiceiurilor care au fost transmise și cultivate de-a lungul multor ani au stat la baza Sergianei și au dat naștere Bunătățurilor noastre. Gustul Sergiana pornește din comunitățile în care ne-am născut și pe care vrem să le creștem. Mai mult decât impactul social al afacerii noastre asupra zonei, felul în care Sergiana a prins viață este, în mare parte, din atitudinea noastră față de mâncarea bună: fiecare bucată de carne are rostul ei și cel mai important, trebuie gătită curat și cinstit.

 

În acest sens, dorința noastră este ca toți colegii noștri să simtă și să cunoască tradiția, una dintre valorile care ne definesc dar și din care ne-am făcut un țel să o transmitem mai departe prin oameni și prin Bunătățuri. Astfel, s-a născut proiectul “Să ne cunoaștem tradițiile!” în cadrul căruia organizăm de 3 ori pe an pentru colegii noi dar și pentru cei mai vechi ce sunt doritori, o vizită la Fabrica din Poiana Mărului. Prin intermediul acestui proiect, vrem ca toți colegii să vadă că întreg procesul de fabricație a preparatelor din carne marca Sergiana, stă sub semnul calității dar și al tradiției produselor românești din carne și al rețetelor transmise din generație în generație. 

 

În acest fel, considerăm că pentru colegii noștri urmărind procesul de fabricaţie și văzând de unde pornesc Bunătățurile pe drumul către mesele clienților, este primul pas în a ne cunoaşte mai bine, a ne înțelege misiunea, viziunea și a ne susține și a crede în valorile ce ne definesc.

Tradițiile Sergiana – un dialog cu viața modernă!

Navigare rapidă

Exclusiv pentru tine Campanii Evenimente Promoții