Sergiana susține crosul „Aleargă TU pentru EI”

Sergiana  susține crosul „Aleargă TU pentru EI”

Sergiana susține crosul „Aleargă TU pentru EI” - Construim împreună Spitalul Speranței!


 

Pe data de 6 iulie, Sergiana a fost mândră să susțină și să participe la cea de-a 16-a ediție a crosului „Aleargă TU pentru EI”, un eveniment plin de emoție, adrenalină și speranță, dedicat celor care au nevoie de noi.
Acest cros nu este doar o provocare sportivă, ci și o oportunitate de a contribui la un scop nobil: construcția Spitalului Speranței, un centru de îngrijire paliativă pentru copii, inițiat de HOSPICE Casa Speranței. Înscriindu-se în Team HOSPICE, participanții au alergat cu scopul de a aduce speranță și ajutor celor mici.La cros, Sergiana a fost prezentă nu doar ca sponsor, ci și ca participant activ, demonstrând încă o dată angajamentul nostru față de comunitate și față de cauzele care contează. Am susținut participanții și ne-am alăturat lor în cele 6 curse: 900m pentru copii, 2km, 4km, 10km, 18km și ștafetă.

Pentru noi, a fost o onoare să fim parte din această inițiativă extraordinară și să vedem atâția oameni uniți de dorința de a ajuta. Crosul „Aleargă TU pentru EI” nu este doar despre a alerga, ci despre a construi speranță și a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor care au nevoie de îngrijire specializată.


Ne bucurăm să fim parte din această inițiativă extraordinară și abia așteptăm să participăm și anul viitor!

Vezi AICI cum a fost la crosul „Aleargă TU pentru EI”!

Navigare rapidă

Exclusiv pentru tine Campanii Evenimente Promoții