Sergiana Club

Reduceri, rezervări și oferte exclusive

La fiecare vizită te răsplătim cu o reducere de 10% din valoarea fiecărei note de plată, care se acumulează sub formă de puncte (1 punct =1 leu) în contul tău - iar cu punctele plătești integral sau parțial notele tale de plată viitoare.

Beneficii:
Primești premii în puncte de fidelitate, pentru că eşti unul dintre clienții noștri preferați. Și vouchere în fiecare lună, pentru că apreciezi produsele şi serviciile Sergiana.

Aplicația Sergiana Club:
Te bucuri de toate beneficiile direct pe telefon. Faci rezervări rapide chiar de pe mobil în oricare din restaurantele Sergiana din Brașov. Ai acces la oferte exclusive și surprize la aniversarea ta sau de ziua numelui. Dar și la carduri cadou pe care le poți oferi unui prieten, indiferent dacă este sau nu membru în Club.

Nu ai un smartphone?
Folosește un card de fidelitate fizic, din restaurantele Sergiana. Întreabă ospătarul sau caută materialele noastre promoţionale din restaurante.

Locații afiliate:
Restaurant Casa Tudor, Restaurant Sergiana - Str. Mureșenilor nr. 28, Restaurant Sergiana din incinta Mall-ului Coresi Shopping Resort, Restaurant Ceasu’ Rău, Bistro&Pizza Nec’s, Restaurant Stâna Turistică Sergiana, Restaurant Sub Cetate Sergiana

Regulament:
Pentru mai multe detalii, citește regulamentul Sergiana Club și politica cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Descarcă gratuit aplicația Sergiana Club!