Cariere la Sergiana

Cu beneficii la pachet

Păstrăm tradițiile și iubim oamenii cu putere de muncă - iar din pasiunea pentru lucrul bine făcut avem astăzi cea mai bună mâncare din Brașov și peste 200 de produse în magazinele din toată țara. Să te alături Grupului Sergiana înseamnă să-ți dezvolți priceperea, având rolul special de-a te-ngriji de bunătăturile din Ardeal în oricare din etapele de pregătire: hrănire și crestere a animalelor, fabricație, distribuție, vânzare, servire, promovare.

23Ani de activitate
1440Angajați
7Domenii profesionale
echipa-sergiana-oameni-muncitori

Gabriela

Într-un spațiu mirific, am descoperit oameni minunați care cu dăruire și cu suflet, făuresc preparate ardelenești din carne menite să incite papilele gustative ale tuturor românilor și nu numai. Felicitări echipei care a făcut posibilă realizarea acestui vis și organizatorilor pentru minunata experiență avută.
echipa-sergiana-oameni-veseli-1

Popescu Alexandra

Această vizită a fost constructivă...am aflat exact cum se produc produsele pe care le vindem cu mândrie. O idee minunată prin care cunoaștem cu adevărat tradițiile familiei ”Sergiana”.
echipa-sergiana-oameni-2

Carmen

În aceste 8 ore petrecute în compania lor și a celorlalți angajați am observat un lucru foarte important: fiecare dintre oamenii de acolo păreau foarte destinși, foarte calmi și organizați. Nu s-a simtit intimidare sau teamă în prezența superiorilor! Referitor la ceea ce am văzut, am fost plăcut surprinsă de curățenia din abator, din moară și din grajdurile de porci. M-am simțit bine acolo!