Cariere la Sergiana

Cu beneficii la pachet

Preţuim tradiţiile culinare ale zonei, ne sunt dragi oamenii care trec pragul prăvăliilor şi restaurantelor noastre, ne sunt dragi oamenii alături de care lucrăm, iar cultul pentru lucrul bine făcut este în centrul activităţilor noastre. Acestea sunt câteva din lucrurile care definesc echipa Sergiana Grup. Sunt lucruri care te vor defini şi pe tine atunci când ni te vei alătura, indiferent de compartimentul din care vei face parte. Sperăm că te vei mândri cu asta, aşa cum şi noi sutem mândri că reprezentăm Sergiana Grup.

23Ani de activitate
1440Angajați
7Domenii profesionale
echipa-sergiana-oameni-muncitori

Gabriela

Într-un spațiu mirific, am descoperit oameni minunați care cu dăruire și cu suflet, făuresc preparate ardelenești din carne menite să incite papilele gustative ale tuturor românilor și nu numai. Felicitări echipei care a făcut posibilă realizarea acestui vis și organizatorilor pentru minunata experiență avută.
echipa-sergiana-oameni-veseli-1

Popescu Alexandra

Această vizită a fost constructivă...am aflat exact cum se produc produsele pe care le vindem cu mândrie. O idee minunată prin care cunoaștem cu adevărat tradițiile familiei ”Sergiana”.
echipa-sergiana-oameni-2

Carmen

În aceste 8 ore petrecute în compania lor și a celorlalți angajați am observat un lucru foarte important: fiecare dintre oamenii de acolo păreau foarte destinși, foarte calmi și organizați. Nu s-a simtit intimidare sau teamă în prezența superiorilor! Referitor la ceea ce am văzut, am fost plăcut surprinsă de curățenia din abator, din moară și din grajdurile de porci. M-am simțit bine acolo!